Bedrijfsinformatie

In 1920 startte G.Zwart, de grootvader van de huidige eigenaar G.H. Zwart, samen met J. Zandhuis aan de Rielerweg in Deventer een smederij annex reparatie-inrichting van machines.

Al na enkele jaren werd aan de Veenweg een nieuwe werkplaats gebouwd. Met de fabricage van machines en klein constructiewerk volgens specificaties van de klant, werd het leveringsprogramma uitgebreid.

In de veertiger jaren voegde G. Zwart jr. met succes een afdeling centrale verwarming toe aan het toch al brede dienstenpakket van het bedrijf. Ontwerp, installatie en service van centrale verwarmingsinstallaties, klein constructiewerk en machines maakte Zandhuis & Zwart een interessante partner voor technische diensten van productiebedrijven.

Zandhuis & Zwart is nu een metaalbewerkings- en installatiebedrijf.
Met gemotiveerde en vakbekwame medewerkers heeft Zandhuis & Zwart bewezen voor zijn opdrachtgevers een waardevolle en betrouwbare partner te zijn.

De combinatie van metaalbewerking, constructie en installatietechniek heeft geleid tot de ontwikkeling en productie van compacte warmtecentrales (containerketelhuizen). Hierin worden bijvoorbeeld een aantal cv-ketels in cascade geplaatst voor de levering van warmte aan een cv-installatie. Ook een combinatie met een boilersysteem behoort tot de mogelijkheden. Een compacte warmtecentrale kan worden toegepast voor zowel gestapelde woningbouw als utiliteitsbouw.

Bel (0570 - 62 43 62 ) of stuur een e-mail voor meer informatie!